PRODAJETE TELEFON? POZOVITE NAS 064/9804444

OTKUP MOBILNIH TELEFONA

Nudimo Vam najbolje cene za otkup mobilnih telefona!

Pozovite odmah: 064/9804444

Otkup mobilnih telefona – Prodajte mobilni telefon brzo i lako! Ukoliko želite da prodate Vaš otkup mobilnih telefonamobilni telefon brzo sigurno i jednostavno
na pravom ste mestu! Po veoma korektnim cenama otkupljujemo nove i polovne mobile telefone a isplata se vrši odmah.

Više ne morate prodavati Vaš mobilni telefon servisima koji plaćaju po mizernim cenama jer mi plaćamo UBEDLJIVO NAJBOLJE!

Otkupom mobilnih telefona bavimo se dugi niz godina. Iza sebe imamo na hiljade zadovoljnih mušterija. Ne morate gubiti vreme na postavljanje oglasa jer kod nas možete možete unovčiti Vaš mobilni telefon za svega nekoliko minuta.

Prodajte telefon za nekoliko minuta!

Ako imate polovan mobilni telefon koji više ne koristite ili ste dobili nov koji vam nije potreban pozovite nas odmah i saznaćete okvirnu otkupnu cenu. Kupujemo i mobilne telefone dobijene od domaćih operatera uz tarifni paket – MTS, Telenor, VIP. Radimo otkup mobilnih telefona isključivo mlađih od 2-3 godine, u ispravnom, poluispravnom ili neispravnom stanju.

Važna napomena: Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo uz lični dokument sa fotografijom prodavca i uz popunjenu izjavu da prodavac svojevoljno i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba, koja je predmet kupoprodaje, ne potiče iz krivičnog dela.

Cene otkupa mobilnih telefona zavise od dosta faktora. Cene se neretko drastično razlikuju od cena u radnjama. Aktuelne modele najčešće plaćamo 10-20% ispod REALNE tržišne vrednosti.

Popularnije i traženije modele mobilnih telefona plaćamo bolje od telefona koji se slabije prodaju. Ukoliko je Vaš mobilni telefon zaključan (nije sim free) otkupna cena će biti umanjena za cenu otključavanja. Isto tako, telefone sa nekim kvarovima plaćamo umanjeno za cenu popravke.

Uvek dostupni za naše mušterije!

Cene za otkup polovnih mobilnih telefona zavise od modela, stanja telefona i prateće opreme koja ide uz telefon. Poželjno je da polovni mobilni telefoni imaju originalno pakovanje, prateću dokumentaciju, garantni list i račun kao i opremu (punjač, usb kabl, slušalice).

Osim polovnih mobilnih telefona radimo i otkup novih mobilnih telefona. Pozovite nas odmah i ponudićemo Vam najbolju otkupnu cenu za Vaš polovan mobilni telefon!

Kontakt: 064/9804444

Besplatna procena otkupne cene telefona

U sledećem formularu unesite detalje o mobilnom telefonu koji želite da prodate i besplatno ćemo proceniti otkupnu vrednost uređaja.

  NovPolovan
  DaNe
  DaNe
  DaNe
  DaNe


  [recaptcha]