Otkup novih mobilnih telefona

Vršimo otkup novih mobilnih telefona svih proizvođača

Po najboljim cenama otkupljujemo nove mobilne telefone svih svetskih proizvođača. Otkup novih mobilnih telefona radimo dugi niz godina a nudimo najbolje otkupne cene. Uz sklapanje ili produženje ugovora mobilni operateri nude telefone po ceni od 1 dinar uz odgovarajući paket. Na taj način imate mogućnost da dobijete nov mobilni telefon za 1 dinar. Ako Vam nije potreban a želite da ga prodate na najbrži način pozovite nas odmah – plaćamo uvek bolje od konkurencije!

Sem mobilnih telefona dobijenih preko domaćih operatera (MTS, VIP, Telenor) kupujemo i nove telefone sa stranih mreža. Ukoliko ste dobili telefon koji Vam ne odgovara ili Vam se iz nekog razloga ne svidja kod nas ga možete zameniti za drugi telefon po vašoj želji uz Vašu ili našu doplatu.

Otkup novih mobilnih telefona – zaključanih i sim free

Mobilni operateri često zaključavaju svoje telefone tako da se mogu koristiti samo sa sim karticom tog provajdera. Mi vršimo otkup i zaključanih telefona. Cene otključavanja se razlikuju od modela do modela. Prilikom otkupa zaključanih telefona cena će biti umanjena za trošak otključavanja. Za neke aparate cena otključavanja je 5€, a za neke ide i do 20-30€. Ukoliko telefon nije zaključan otkupićemo ga po punoj ceni.

MTS, Telenor, VIP – Otkup novih mobilnih telefona sa mreže

Na sajtu mobilnih operatera MTS, Telenor i VIP možete pogledati trenutnu ponudu. Ukoliko Vam operater nudi nov uređaj uz Vaš tarifni paket a Vi niste sigurni za koji telefon da se odlučite, slobodno nas pozovite i mi ćemo Vas posavetovati. Često kod operatera različiti modeli mobilnih telefona imaju istu cenu a u slobodnoj prodaji se drastično razlikuju. Pre nego što se odlučite koji ćete telefon uzeti, pogledajte ponudu na sajtovima mobilnih operatera MTS, Telenor i VIP:

otkup mobilnih telefona mts
MTS – ponuda telefona Telenor – ponuda telefona VIP – ponuda telefona

 

Otkup novih i polovnih mobilnih telefona sa i bez garancije

Poželjno je da novi mobilni telefoni koje želite da prodaju imaju overen garantni list, fiskalni račun ili neki drugi dokaz o kupovini. Kupujemo i telefone bez garancije ali je otkupna cena nešto niža nego za isti model sa garancijom. Nove mobilne telefone kupujemo na malo i veliko. Bez obzira da li imate samo jedan komad ili prodajete veću količinu uređaja, kontaktirajte nas na broj: 064/980-4444 i dobićete najbolje cene i najbržu realizaciju.

Novi mobilni telefoni fabrički dolaze u originalnoj kutiji, sa pratećom opremom – punjač, usb kabl, slušalice. Ukoliko je telefon korišćen ne možemo ga otkupiti kao nov već po ceni polovnog telefona!

* Smatramo da je uređaj nov isključivo ukoliko se nalazi u originalnoj kutiji, sa svom fabričkom opremom i papirima. Ukolikoje telefon korišćen, raspakovan, proban itd. smatraćemo da je telefon polovan pa će tako i cena biti niža. Novi mobilni telefoni moraju biti u originalnom pakovanju sa fabričkim folijama.

Otkup polovnih mobilnih telefona sledećih proizvođača:

Kliknite na proizvođača za kompletan spisak modela.

Besplatna procena otkupne cene telefona:

  NovPolovan
  DaNe
  DaNe
  DaNe
  DaNe


  [recaptcha]