Otkup polovnih mobilnih telefona

Otkup mobilnih telefona radimo u Beogradu. Osim novih mobilnih telefona, radimo i otkup polovnih mobilnih telefona. Ovo je idealan način da unovčite svoj polovan mobilni telefona. Mi kupujemo polovne telefone sledećih brendova: Samsung, Apple, Huawei, LG, Nokia, Motorola, HTC, Sony, BlackBerry, Alcatel, Xiaomi, Meizu, OnePlus, Google, Lenovo i druge.

Poželjno je da telefon bude u ispravnom stanju. Neispravne, poluispravne i polomljene telefone plaćamo drastično manje. Kada prodajete polovan telefon, poželjno je da imate i prateću opremu, papire i kutiju. Kupujemo telefone sa svih domaćih mreža, kao i iz inostranstva. Otkup polovnih telefona sa domaći operatera MTS, Telenor, VIP, kao i strane mreže. Prilikom kupoprodaje polovnih telefona lična karta na uvid je obavezna!

OTKUP MOBILNIH TELEFONA u Beogradu.
Kupujemo nove i polove, aktuelne modela novije generacije. Otkup polovnih telefona – najbolje cene!
Sa ili bez garancije, u ispravnom stanju ili neispravnom stanju.
Sa domaćih i stranih mreža.

Radimo otkup mobilnih telefona novije generacije sa Android, iOS ili Windows platformom.
Mobilne telefone starije od 2-3 godine ne kupujemo!

Najbolji i najbrži otkup polovnih mobilnih telefona

Kod nas su cene za otkup garantovano najbolje! Osim odličnih cena, nudimo i najbržu isplatu. Procena vrednosti mobilnih telefona je besplatna i obavlja se u našim servisima na području Beograda. S obzirom da poslujemo preko 5 godina i iza sebe imamo hiljade zadovoljnih klijenata, možete biti sigurni da aste na pravom mestu! Otkup mobilnih telefona je sada jednostavniji nego ikad.

Vršimo otkup polovnih mobilnih telefona do 2 godine starosti

Kupujemo skoro sve modele polovnih mobilnih telefona starosti do 2 godine. Sigurno Vam se desilo da ste nabavili nov mobilni telefon a ne znate šta da radite sa starim. Ili želite da telefon koji koristite zamenite za nov. Na pravom ste mestu! Vršimo otkup ispravnih, poluispravnih i neispravnih mobilnih telefona.  Cene za otkup polovnih mobilnih telefona zavise od modela, stanja telefona i prateće opreme koja ide uz telefon. Poželjno je da polovni mobilni telefoni imaju originalno pakovanje, prateću dokumentaciju, garantni list i račun kao i opremu (punjač, usb kabl, slušalice). Osim polovnih mobilnih telefona radimo i otkup novih mobilnih telefona. Pozovite nas odmah i ponudićemo Vam najbolju otkupnu cenu za Vaš polovan mobilni telefon!

Važna napomena: Kupujemo isključivo legalne mobilne telefone od vlasnika. Otkup polovnih mobilnih telefona vršimo isključivo uz lični dokument sa fotografijom prodavca i uz popunjenu izjavu da prodavac svojevoljno i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba, koja je predmet kupoprodaje, ne potiče iz krivičnog dela.

Sve informacije potražite na stranici KONTAKT.

Najbolje cene za otkup polovnih mobilnih telefona

Ponudićemo Vam najbolje cene za otkup polovnih mobilnih telefona, uvek više od konkurencije! Cene otkupa polovnih mobilnih telefona obično su oko 70-80% od realne tržišne vrednosti mobilnog telefona u takvom stanju. Ukoliko je Vaš mobilni telefon perfektno očuvan, sa originalnom kutijom, papirima i svom dodatnom opremom otkupna cena je dosta veća. Loše očuvane, oštećene i telefone sa nekim manama i kvarovima plaćamo drastično manje. Neispravne mobilne telefone otkupljujemo za delove ukoliko su nam potrebni.

 

Otkup polovnih mobilnih telefona sledećih proizvođača:

Kliknite na proizvođača za kompletan spisak modela.

Besplatna procena otkupne cene telefona:

  NovPolovan
  DaNe
  DaNe
  DaNe
  DaNe


  [recaptcha]

  0/5 (0 Reviews)