Tri vrhunska Android telefona od danas globalno u prodaji – HTC One M9, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

ajfon 6 i 6 plus u srbiji
Ajfon 6 dolazi u Srbiju 31. oktobra
16 oktobra, 2014
samsung potisnuo apple sa trona
SAMSUNG POTISNUO APPLE SA TRONA
1 maja, 2015

Tri vrhunska Android telefona od danas globalno u prodaji – HTC One M9, Samsung Galaxy S6 i S6 Edge

otkup samsung galaxy s6

Samsung: Galaxy S6 će imati rekordnu prodaju

otkup samsung galaxy s6

Samsung je na ovogodišnjem Svetskom mobilnom kongresu u Barseloni predstavio svoj novi flagship telefon Galaxy S6. Generalni menadžer kompanijinog mobilnog poslovanja Endi Tu poručuje da u Samsungu veruju da će novi telefon probiti rekord prodaje koji je postavio Galaxy S4 telefon. On je prodat u 16 miliona primeraka u toku prva tri meseca prodaje, ali je potom kod Samsung Galaxy S5 modela prodaja pala na 12 miliona. Bio je to pad koji je naterao Samsung da uvede brojne novitete kod novog flagship modela među kojima su metalno kućište, drastično brže punjenje baterije, kamera koja je odlična u svim uslovima osveteljenja kao i brojni drugi. Samsung Galaxy S6 će početi da se prodaje 10. aprila, a prema Endiju od sledećeg tromesečja fokus marketinga ove kompanije će biti upravo ovaj model.

Project Zero je interno kodno ime za Galaxy S6 telefon, što će biti Samsungov sledeći flagship model. On bi trebalo da predstavlja povratak osnovama, a razlozi za tako nešto su očigledni. Nakon nekoliko bezbrižnih godina rasta, kompanija Samsung je doživela da je Galaxy S5 prodavan sporije od Galaxy S4 telefona, kao i da im profit opada konstantno.

Jedna stvar je sigurna: Samsung će pokušati da napravi Galaxy S6 telefon znatno drugačijim. Samsung je kritikovan već duže vreme da su mu telefoni veoma slični, da iznova stižu sa plastičnim kućištem, ali bi to sada sve trebalo da se promeni.

Galaxy S5 je stigao prošle godine sa 5,1-inčnim Super AMOLED panelom, ali i sa 1080p rezolucijom, dok bi kod novog modela ona trebalo da bude odbačena u korist Quad HD (1440 x 2560 piksela) rezolucije. Što se tiče veličine, očekuje se da telefon ima displej od 5,2 do 5,5 inča.

Kao i do sada, nastavićemo da otkupljujemo sve najnovije mobilne telefone, pa i Samsung Galaxy S6. Više pronađite na stranici Otkup novih mobilnih telefona.

Izvor: Phonearena

Comments are closed.